Släcksystem
Storkök
Montering och service av släcksystem till restaurang och storkök.

Släcksystem för restaurang och storkök
Bränderna startar ofta i köket. Fettbränder är svårsläckta och självantänder igen efter släckning och därför är det extra viktigt att man använder rätt metod. Restaurangköken skyddas oftast med en släckanläggning, ett släcksystem med vätska som automatiskt sprutas över den skyddande utrustningen. Systemet är speciellt framtaget för brand i fritöser, grillar, filter och ventilationskanaler.
Brandfokus servicetekniker har certifikat att serva och installera Defender Släcksystem. I Sverige finns mer än 10000 system installerade. De är godkända av svenska brandmyndigheter och försäkringsbolag.
Vid service kontrolleras hela anläggningen. Smältlänkar för branddetektering ersätts för att förhindra vådautlösning av systemet. Munstycken ses över, funktion kontrolleras och att all placering fortfarande är rätt och skyddar de heta ytorna.
Läs mer i vår broschyr: Defender Släcksystem