top of page
Utbildning i Heta arbeten

UTBILDNING BRANDFARLIGA HETA ARBETEN

Få säkerhetskompetens med vår utbildning i Brandfarliga Heta Arbeten.

Att utföra brandfarliga heta arbeten, såsom svetsning, skärning och lödning, kräver inte bara skicklighet utan även en förståelse för säkerhetsprotokoll. Vi på Brandfokus erbjuder en skräddarsydd och heltäckande utbildning i heta arbeten, utformad för att utrusta deltagarna med nödvändiga kunskaper för att minimera riskerna och förebygga brandrelaterade incidenter.

​Vår utbildning täcker en rad viktiga ämnen för att säkerställa en säker arbetsmiljö vid utförandet av brandfarliga heta arbeten:

Riskhantering: Vi går igenom de potentiella riskerna för brand och personskador som är förknippade med heta arbeten och hur man hanterar dem på ett säkert sätt.

Brandsäkerhetsåtgärder: Deltagarna lär sig om olika brandsäkerhetsåtgärder och hur man tillämpar dem för att minimera brandriskerna, inklusive användning av brandsläckare och brandtäckning.

Säkerhetsföreskrifter och lagkrav: Vi går igenom gällande säkerhetsföreskrifter och lagkrav för heta arbeten för att säkerställa fullständig efterlevnad och överensstämmelse med regler och bestämmelser.

Förebyggande åtgärder: Vi betonar vikten av förebyggande åtgärder såsom brandvakter, riskbedömningar och arbetsplatsutbildning för att minimera risken för olyckor och incidenter.

Kursen är ca 3-4 timmar.
Plats: Stora Essingen - Stockholm eller i era lokaler.
Ni
som har genomfört en utbildning hos oss erhåller alltid ett certifikat.

Varför välja oss
 

Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativ brandsäkerhetsutbildning till företag inom olika branscher.


Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje företag har olika behov när det gäller brandsäkerhet och vi skräddarsyr våra utbildningar för att passa just dina krav och verksamhet.


Lagar och föreskrifter: Vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste lagarna och föreskrifterna inom brandsäkerhet för att säkerställa fullständig överensstämmelse.

bottom of page