top of page
Brandvarnare

BRANDVARNARE

Brandvarnaren tillhör de viktigaste brandskyddsprodukterna i bostaden, varje hem ska vara försett med en sådan! Brandvarnaren alarmerar innan den farliga gasen och branden hunnit sprida sig. Vi hjälper dig att välja rätt brandvarnare till din bostad och verksamhet.

Brandvarnare sammankopplingsbar

Sammankopplingsbar

Trådlös och sammankopplingsbar brandvarnare med 10 års batteritid.

brandvarnare

Optisk brandvarnare

Optisk brandvarnare, 9 volt, med 5 års livslängd.

brandvarnare enkel

Enkel brandvarnare

Enkel optisk brandvarnare, inklusive batteri. Lätt att montera med medföljande fästplatta.

Vi rekommenderar trådlöst brand- och utrymningslarm

  • Ett komplett trådlöst brandskydd med rökdetektorer, sirener och larmknappar. Konstant övervakat med inbyggd temperaturverifiering och larmcentralskoppling.

  • Ett uppkopplat och övervakat brandskydd bestående av röksensorer, anslutna till larmcentral, räddningstjänst och alla som bor i fastigheten.

  • Alla får full kontroll på rökutveckling och temperaturökningar vilket generar i den absolut kortaste responstiden man kan få av ett brandskydd.

  • Vid rökutveckling kontrolleras temperaturerna och vid minsta temperaturökning övergår röklarmet som verifierar brandlarm.

  • Larmcentralen kan i realtid se hur branden uppstått och var den sprider sig vilket innebär att räddningstjänsten kan genomföra effektivt släckningsarbete utan överraskningar.

bottom of page