top of page
Utbildning i Första hjälpen

UTBILDNING I FÖRSTA HJÄLPEN OCH HLR

Att ha välutbildad personal som är tränad i första hjälpen och HLR är avgörande för att säkerställa att din arbetsplats är redo att hantera nödsituationer.

Att kunna agera snabbt och effektivt i en nödsituation kan göra en stor skillnad och rädda liv. Vi på Brandfokus erbjuder skräddarsydda utbildningsprogram i första hjälpen och HLR (hjärt-lungräddning), utformade för att utrusta deltagarna med nödvändiga färdigheter för att kunna agera i en mängd olika nödsituationer.

Utbildningen täcker viktiga ämnen som är relevanta för första hjälpen och HLR:

Grundläggande första hjälpen: Vi lär ut grundläggande första hjälpen-tekniker, inklusive behandling av sår, brännskador, frakturer och andra skador.
 

Hjärt Lungräddning (HLR): Deltagarna får lära sig hur man utför hjärt-lungräddning samt hur man använder en automatisk extern defibrillator (AED).
 

Kommunikation och samarbete: En viktig del av första hjälpen är att kunna kommunicera tydligt och samarbeta med andra i en stressig situation. Vi fokuserar på utvecklingen av kommunikation och samarbetsförmåga under tryck.
 

Simuleringar och praktiska övningar: För att säkerställa att deltagarna är väl förberedda för verkliga situationer inkluderar vår utbildning praktiska övningar och simuleringar av olika nödsituationer.

 

Kursen är ca 3-4 timmar.
Plats: Stora Essingen - Stockholm eller i era lokaler.
Ni som har genomfört en utbildning hos oss erhåller alltid ett certifikat.

bottom of page