top of page

Nöd- och
hävisningsarmaturer

Hos oss hittar du både Nödljus och Hänvisningsarmaturer, vi arbetar med lösningar som underlättar att Er lokal kan utrymmas säkert.

 

Nödbelysning är viktigt att ha i utrymmen som sakar dagsljus där det blir mörkt i händelse av brand eller strömbortfall.
För att säkerställa att den fungerar krävs service och underhåll: batterier och lysrör ska bytas, piktogrammet ska rikta sig åt rätt håll samt att ljuskällor och elektronik ska kontrolleras.

 

Vi monterar upp nya nöd- och hänvisningsarmaturer och underhåller era befintliga -

vi erbjuder allt inom brandskydd.

mini-led.jpg
SAC-VIEW-LED.jpg
U25.jpg

Mini-LED

Mini-LED är en enkelsidig hänvisningsarmatur för utanpåliggande montage. Det medföljer en monteringsplatta för takmontage. Piktogrammen är enkelsidiga och det medföljer de vanliga Pil höger, vänster och pil ner.

View-LED

View-LED är en enkelsidig hänvisningsarmatur för utanpåliggande montage. VIEW-LED är en utökning till vår populära och stilrena armatur SAC-MINI-LED. Här erbjuder vi nu armaturen med samma stilrena design men med längre läsavstånd.

U25/CB

U25/CB är en enkel- /dubbelsidig hänvisningsarmatur med starka lysdioder och lång brinntid. /CB är armatur till centraliserade system. Låg energiförbrukning, låga underhållskostnader och lång livslängd kombinerat med ett självtestande system och en tillförlitlig teknik gör armaturen till ett val för enkelhet, säkerhet och framtid. Uppfyller kraven enligt EN 60598-2-22.

moon-led.jpg
navi-led.jpg
SAC-Li-STAR.jpg

Moon-LED

Moon-LED är en LED-armatur som lämpar sig utmärkt både som nödbelysning och allmänbelysning. Armaturen har rörelsesensor för att spara energi. Den kan monteras i tak eller på vägg. SAC-MOON-LED är utrustad med rörelsesensor en så kallad microvågsensor.

Navi-LED

Navi-LED/CB är en nödbelysningsarmatur med kapslingsklass IP65 vilket gör den mångsidig och flexibel i krävande miljöer. Armaturen kan användas som nödbelysning, ledbelysning och hänvisningsarmatur. Armaturen är lämplig för alla typer av installationer såsom affärer, skolor, hotell, flygplatser, kontor, sjukhus, kyrkor, industri, p-hus m.m.

Li-STAR

Li-STAR är en nödbelysningsarmatur för både infällt och utanpåliggande montage.

bottom of page