top of page

Från uppstickare till helhetsleverantör
– vi firar 10 År!

klöver

Efter att ha arbetat ihop i flera år bestämde sig Sarah och Anneli för att starta eget och Brandfokus såg dagens ljus 2014.

 

I början jobbade vi bara med brandtätning och kallades i folkmun för “brandtätartjejerna” eftersom vi då bara var tjejer på företaget.

I takt med att vi fick alltfler förfrågningar om service på brandredskap beslutade vi oss för att rekrytera erfarna servicetekniker till den nya avdelningen för aktivt brandskydd. Det gjorde också att vi slapp förlita oss på underleverantörer för vissa uppdrag. Företaget har utvecklats genom åren och idag kan vi med stolthet säga att vi kan leverera allt inom brandskydd.

 

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera hög kvalitet på produkter och tjänster. Vi ställer höga kompetenskrav på våra anställda, samarbetspartners och leverantörer samtidigt som vi värnar om en bra arbetsmiljö.
 

Vi som jobbar här

Vi på Brandfokus brinner för att prata om brandsäkerhet och att hitta bra lösningar.

Så kom förbi på en fika, skicka ett mail eller ring så hjälper vi dig vidare med rätt val inom brandskydd för just din verksamhet.

Kontakta oss

Öppettider

Månd - Fred: 07.00 - 17.00

Sociala medier

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page